Zomerworkshops 5 Tibetanen

De 5 Tibetanen zijn niet zomaar wat oefeningen die je kunt doen. Het is een serie oefeningen waarvan het effect veel groter is dan alleen fitter en soepeler worden. Tijdens de beoefening versterk je niet alleen de diverse spiergroepen, je stimuleert ook het zenuwstelsel, de klieren en de organen. Blokkades worden opgeheven, het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en de energie kan weer vrij doorstromen. Het effect is snel merkbaar, want al na weinig oefening zal je ervaren dat de uitvoering van de Tibetanen steeds lichter wordt.

In een reeks zomerworkshops van 4 weken zal Birgit Knotter samen met jullie deze oefenreeks langzaam opbouwen.
Er zijn aanpassingen bij elke oefening, waardoor deze reek voor iedereen geschikt is. Birgit helpt je om in je eigen tempo en volgens jouw eigen mogelijkheden de oefeningen en de intensiteit in kleine stapjes op te bouwen.

Wil je alvast zien om welke oefeningen het gaat, bekijk dan het filmpje van Birgit via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=FD40jofAUWY

De zomerworkshops 5 Tibetanen vinden plaats op maandag 25 juli,  1, 8, 15 augustus van 19.00 uur tot 20.15 uur. Laat je energie stromen en je vermoeidheid verdwijnen! Meldt je aan door een mail te sturen naar: info@denhaagyoga.com.

Wanneer je meedoet, betaal je het abonnementsgeld door in de maand augustus of je gebruikt 4 strippen van je strippenkaart.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV