Voor & Door Yogadocenten

Om elkaar als collega’s te ontmoeten en van elkaar te leren komt de groep Voor & Door Yogadocenten eens per twee maanden bij elkaar. Er is een inloop met koffie en thee en daarna geeft een van de docenten de les aan de collega’s. Zo delen we onze innerlijke wijsheid, kennis en yoga met elkaar en verbinden wij ons als docenten-community.

De bijeenkomsten vinden plaats vanuit de gedachte van Seva, het onzelfzuchtig geven. De gever oefent in dienstbaar zijn en belangeloos geven. De ontvanger oefent in belangeloos en zonder oordeel ontvangen. Samen zetten gever en ontvanger het belang van het grotere geheel op de voorgrond. De intentie voor deelname ligt hierbij in wat je komt brengen in plaats van wat je komt halen.

Deelname is geheel vrij van kosten, maar niet vrijblijvend. Wil je meedoen, vragen we je je te verbinden met de groep en de genoemde data in je agenda te reserveren. De groep rekent op je komst.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Data          4 oktober en 13 december 2024
Lestijd      Vrijdagmiddag van 15.00 – 17.00

Ben je yogadocent en wil je meedoen? Vul het contactformulier in of bel met Jeanette van Ree om je aan te melden, telefoon 06 – 44 20 70 50.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV