Hypnose- en Regressietherapie

Loop je vast in je werk of je relaties?
Heb je last van bepaald gedrag dat niet goed voor je is?
Blijf je maar piekeren?
Heb je aanhoudende (lichamelijke) klachten die niet overgaan?
Voel je je niet happy, moe of uitgeblust en blijf je daar mee rondlopen?

Hypnose- en Regressietherapie is een vorm van psychotherapie waarmee je sociaal-emotionele, psychische en lichamelijke klachten kunt behandelen.

Hypnose is een staat van bewustzijn waar je (vaak onbewust) dagelijks meerdere keren in verblijft. Wanneer je aan het dagdromen bent bijvoorbeeld of als je helemaal opgaat in een spannende film. Hypnose wordt ook wel de trancestaat genoemd.

Je kan hypnose of de trancestaat omschrijven als een diepe vorm van ontspanning waardoor je denkende geest even naar de achtergrond schuift en je toegang krijgt tot informatie die meer in de onderbewuste lagen van jezelf ligt opgeslagen.

Hypnose is niet eng. Je blijft er volledig bij met je aandacht en houdt altijd zelf de touwtjes in handen. Het zal je niet verbazen dat wat je onder controle probeert te houden de ingang is naar de oorsprong van jouw problematiek. Vanuit het analyseren en kritische denken ga je naar het voelen en doorleven van dat wat (nu nog) op de achtergrond de kern van jouw probleem vormt.
Het mooie van therapie is dat er een helingsproces op gang komt op het moment dat je inzicht krijgt in diep opgeslagen processen, oud zeer verwerkt en nieuw functioneel gedrag aanleert. Het maakt dat je de regie over je leven terug krijgt.

Hypnose- en Regressietherapie is een effectieve en doelgerichte therapie welke op vele vlakken kan worden ingezet.

Jeanette van Ree is gediplomeerd Hypnose- en Regressietherapeut. Zij heeft de 4-jarige opleiding tot hypnose- en regressietherapeut gevolgd bij Trance Art Academie/LeerUnie en de Psycho Sociale Basis Kennis opleiding bij Trance Art Academie/Hypnos). Daarnaast geeft zij al jaren yogalessen en begeleidt ze mensen op weg naar heel-zijn.

Zij werkt o.a. met de volgende therapeutische technieken:
Psychosociaal therapie
Innerlijke delen werk
Systemisch werk
Opstellingen
Innerlijk kindwerk
Associatiewerk
Voice dialogue
Hypnotherapie
Regressietherapie
Rouwverwerking
Lichaamsgerichte therapie/yogatherapie
Energetische reading en healing

Loop je rond met klachten? Neem contact op met Jeanette van Ree voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, telefoon 06 – 44 20 70 50 of vul het contactformulier in.

De prijs per therapiesessie bedraagt € 75,00 per uur.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV