Slow Sports

Birgit geeft naast yogalessen ook Slow Sports lessen in Park Ockenburgh in Den Haag

“Slow Sports is een training in de natuur waarbij we wandelen combineren met allerlei oefeningen. Oefeningen voor kracht, balans, lenigheid, conditie en ook voor ontspanning. Het is dus een heel complete training. Wat ik jou vooral wil geven, is een positieve sportervaring. Ongeacht je niveau, gewicht of wat dan ook. Dat doe ik door telkens goed aan te sluiten op jouw persoonlijke niveau en je niet over je grenzen te jagen. Zodat jij merkt: Hé, ik kan dit!”

Slow betekent dat je stress, haast en spanning ver achter je mag laten en dat je mag genieten van de natuur om je heen. Dat je mag genieten van het gezellig samen sporten. En vooral: Dat je mag ontspannen.
Die ontspanning, samen met dat gevoel van ‘Hé, ik kan dit!’, zorgt ervoor dat je het sporten als iets positiefs gaat zien. Zo ben je goed bezig voor je fysieke en mentale gezondheid.

Op zaterdag is het hele jaar les van 9.30 uur tot 10.30 uur.  Op donderdagavond is vanaf april t/m half september les van 19 uur tot 20 uur. Wij verzamelen op de parkeerplaats buitenplaats Ockenburgh. Voor informatie en aanmelding voor een gratis proefles kun je Birgit bellen op: 06-44310717 of een mail sturen naar: birgitknotter@gmail.com.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV