Sari Valstar

Vanuit haar verbondenheid met de pure zuiverheid van de natuur, het licht, de kleuren en het ritme van de seizoenen heeft Sari in alles wat zij doet aandacht voor ontspanning en in balans zijn.

Na jaren aan Qi Qong te hebben gedaan, kreeg zij behoefte aan een meer volledige vorm van stilte en beweging. Dit vond zij in de beoefening van hatha yoga. Na ook hier jarenlang wekelijkse lessen in te hebben gevolgd en omdat deze manier van verstilling en beweging zo goed bij haar past, volgde zij de Integrale Yoga opleiding in Rotterdam. In de beoefening van integrale yoga voelt zij zich thuis, alle puzzelstukjes in haar leven komen in deze yogastijl samen voor haar.

Integrale Yoga is een zachte, vertraagde en verdiepende vorm van yoga. De lessen gaan over bewustwording en ontspanning van lichaam en geest. Door bewust te zijn van je ademhaling, concentratie en door meditatie kom je dichter bij de diepere stilte in jezelf. Het resultaat is dat er meer lichaamsbewustzijn ontstaat zodat je beter je eigen grenzen en mogelijkheden gaat ervaren. Er ontstaat meer rust en kalmte en je leert te leven in het hier en nu in verbinding met jezelf en de ander. De ontwikkelingen en waarnemingen die je hebt in de yogalessen werken door in je dagelijkse leven.

Om zelf in ontwikkeling te blijven en geïnspireerd te worden, volgt zij na haar certificering tot Integrale Yogadocent nog steeds verdieps- en gevorderden opleidingen. Ook heeft zij een training gevolgd om stoelyogalessen te kunnen geven.

Sari is kunstzinnig therapeut en werkt in de psychiatrie met mensen die kwetsbaar zijn. Zij begeleidt deze mensen met kunstzinnige vakken en ontspannen bewegen. Daarnaast heeft zij heeft een praktijk als schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschka therapeut waarin zij met natuurzuivere producten voor lichaam en geest werkt.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV