Petra Duijvestijn

Opgegroeid in het Westland, met belangstelling voor bewustwording, gezond leven en spiritualiteit was Petra als tiener al op zoek naar de zin van het leven. Na jaren gewerkt te hebben in de welzijnszorg kreeg zij 2001 een burn-out. Dit was voor haar de aanleiding om nieuwe wegen in te slaan.

Inmiddels heeft zij de vierjarige Hatha Yoga docenten opleiding gevolgd bij Saswitha, Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Daarnaast heeft zij diverse bijscholingen gevolgd waaronder de specialisaties in gezondheid en ayurveda, ademtherapie en meditatie.

De stap om yoga te gaan doen was allereerst voor ontspanning en later voor meer verdieping. Door yoga te doen leer je te luisteren naar je lichaam, je wordt je meer bewust van wie je bent en je leert jezelf in balans te brengen. De oefeningen kunnen naar ieders mogelijkheden aangepast worden.

Naast de lessen in de yogastudio geeft Petra les in de Wiekslag. In het voorjaar en de zomer worden de lessen bij mooi weer buiten gegeven, in het park.

Meer informatie over Petra is te vinden op haar website www.zinyoga.nl

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV