Doe je mee met het Namasté Ommetje team?

Soms heb je net even die motivatie nodig om er op uit te gaan en een frisse neus te halen. Door aan te haken bij het Namasté Ommetje team, in de Ommetje app weet je dat je niet alleen loopt.

Het Namasté Ommetje team nodigt je uit om in je eigen tijd, in je eigen tempo, op jouw eigen manier mee te wandelen in stilte. Hierdoor kan je van je ommetje een meditatieve wandeling maken. Je loopt in stilte, in het bewustzijn van je voeten die de grond raken. Je voelt jouw aanwezigheid op de plek waar je bent en maakt de innerlijke verbinding met jezelf. Je geeft je gedachten de ruimte, laat ze door je heen gaan en geeft ze mee aan de wind.
Zo wordt een frisse neus halen een moment van aandacht voor jezelf en je omgeving. Een klein yoga moment.

De Ommetje app is ontwikkeld door de hersenstichting in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Een prachtig initiatief om (zeker tijdens de Lockdown) je hersenen en je lijf gezond te houden!
Dus: met z’n allen naar buiten, bewust de frisse lucht inademen en met een lange zucht uitademen. Meditatief wandelen. Wanneer we elkaar dan tegenkomen zwaaien we naar elkaar, en weten we ons gedragen door het Namasté Ommetje team.

Download hier de app: https://hersenstichting.nl/ommetje en meld je aan met de code NMKLH voor het Namasté Ommetje team.

Ik kijk ernaar uit je tegen te komen.

Jeanette

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV