Mindfulness individueel

Mindfulness biedt ondersteuning bij spanningsklachten, tijdens herstel van burn-out of depressie en bij de omgang met angst en aandachtsproblemen. Dit gaat op voor zowel volwassenen als jongeren. De individuele mindfulnesstraining volgt de opbouw en de thema’s van de Mindfulness Based Stress Reduction training en biedt de mogelijkheid om in te spelen op de individuele behoeften en hulpvraag.

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn. We staan stil bij hoe het op dit moment lichamelijk en emotioneel met je gaat en we bekijken hoe mindfulness bij kan dragen aan herstel.

In de sessies komen thema’s aan de orde als: grenzen verkennen, stress bewust worden, een adempauze inlassen en keuzes maken. Iedere week bespreken we hoe de oefeningen doorwerken in je leven en ontvang je audiobestanden om thuis te oefenen.

De individuele training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 ½ uur. Het tijdstip wordt in onderling overleg afgesproken.

Trainer     Gert Slob
Lesdata     in overleg
Kosten     € 690,00 (oefenbestanden en werkboek inbegrepen). Check hier welke ziektekostenverzekeraars mindfulness vergoeden.

Ben je geïnteresseerd of wil je een vrijblijvend informatief gesprek neem dan contact op met Gert Slob, telefoon 06 – 34 91 84 35 of vul het contactformulier in.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV