Mindfulness groepstraining

De Mindfulness Based Stress Reduction Training (MBSR) bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 ½ uur en een stiltedag. Iedere bijeenkomst heeft een thema zoals grenzen verkennen, stress bewust worden, de automatische piloot loslaten, keuzes maken en zelfzorg. We doen aandachtsoefeningen, bewegingsoefeningen en korte meditaties. Je leert het huidige moment in je op te nemen, te voelen en bewust te beleven. En er is tijd en ruimte om je ervaringen te delen.

De training is geschikt voor iedereen -met of zonder klachten- die zijn innerlijke kalmte wil vergroten en meer balans zoekt in het leven. De methode helpt je opener en bewuster te leven, met een mildere houding naar jezelf en anderen.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Trainer     Gert Slob
Lesdata    zaterdag 12, 19, 26 september, 3, 10, 17, 31 oktober en 7 november van 11.30 – 14.00 en zondag 25 oktober van 10.00 – 16.00
Kosten     € 400,00 (oefenbestanden en werkboek inbegrepen). Check hier welke ziektekostenverzekeraars mindfulness vergoeden.

Ben je geïnteresseerd of wil je een vrijblijvend informatief gesprek neem dan contact op met Gert Slob, telefoon 06 – 34 91 84 35 of vul het contactformulier in.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV