Mindfulness groepstraining

De Mindfulness Based Stress Reduction Training (MBSR) bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 ½ uur. Iedere bijeenkomst heeft een thema zoals grenzen verkennen, stress bewust worden, de automatische piloot loslaten, keuzes maken en zelfzorg. We doen aandachtsoefeningen, bewegingsoefeningen en korte meditaties. Je leert het huidige moment in je op te nemen, te voelen en bewust te beleven. En er is tijd en ruimte om je ervaringen te delen.

De training is geschikt voor iedereen -met of zonder klachten- die zijn innerlijke kalmte wil vergroten en meer balans zoekt in het leven. De methode helpt je opener en bewuster te leven, met een mildere houding naar jezelf en anderen.

De groep bestaat uit maximaal vijf personen zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Omdat persoonlijke contact belangrijk is voor de effectiviteit van de training kiezen wij ervoor de training live aan te bieden in de yogastudio in plaats van online te gaan. De locatie en groepsgrootte zijn zodanig aangepast dat daarbij de overheidsrichtlijnen rond Covid 19 zeker in acht worden genomen.

Trainer     Gert Slob
Lesdata    2, 9, 16, 23 februari, 1, 8, 15, 22 maart 2024
Lestijd      vrijdagmiddag 15.30 – 18.00
Kosten     € 400,00 (oefenbestanden en werkboek inbegrepen). Check hier welke ziektekostenverzekeraars mindfulness vergoeden.

Ben je geïnteresseerd of wil je een vrijblijvend informatief gesprek neem dan contact op met Gert Slob, telefoon 06 – 34 91 84 35 of vul het contactformulier in.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV