Mindfulness en Yoga

De wekelijkse lessen Mindfulness en Yoga zijn erop gericht ontspanning, kalmte en aandacht te vinden in jezelf en dit te onderhouden. Steeds opnieuw keer je terug naar je ankerpunt en observeer je waar je mindfulness al toepast in je leven en waar je opnieuw aandacht aan mag geven.

De lessen bestaan uit aandachtsoefeningen, korte meditaties en bewegingsoefeningen. Deze oefeningen zijn gebaseerd op eenvoudige oefeningen vanuit de yoga en zijn gericht op ontspanning van lichaam en geest. Alle oefeningen zijn ook uit te voeren als je geen ervaring hebt met yoga of meditatie.

De lessen zijn geschikt voor een ieder die innerlijke kalmte wil ontwikkelen en vergroten. Aan het eind van de les nemen we tijd en ruimte om ervaringen te bespreken.

De lessen Mindfulness en Yoga worden gegeven op de maandagavond van 19.00 – 20.15 in de yogastudio aan de Oude Haagweg 279 A.

Ben je geïnteresseerd of wil je een vrijblijvend informatief gesprek neem dan contact op met Gert Slob, telefoon 06 – 34 91 84 35 of vul het contactformulier in.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV