Mindful re-integreren

Mindfulness Based Stress Reduction kan bijdragen aan herstel wanneer je bent vastgelopen in je werk of in de combinatie van werk, zorgtaken en andere verplichtingen. De Mindfulnesstraining is een door de jaren heen bewezen methode die mensen helpt om beter met zichzelf en met stress-situaties om te gaan.

In het programma Mindful re-integreren komen alle thema’s uit de Mindfulnesstraining aan bod. Zo leer je grenzen verkennen, stress factoren bewust worden, adempauzes inlassen en keuzes maken. En je onderzoekt en leert toepassen hoe je in je werk- en thuissituatie voor jezelf kunt zorgen.

Door aandachtsoefeningen, bewegingsoefeningen en korte meditaties leer je het huidige moment in je op te nemen, te voelen en te beleven. De methode helpt je open en bewust aanwezig te zijn, met een mildere houding naar jezelf en anderen.

In een kennismakingsgesprek bespreken we je wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn. We staan stil bij hoe het op dit moment lichamelijk en emotioneel met je gaat en bekijken hoe mindfulness bij kan dragen aan herstel.

Na het eerste gesprek starten de acht sessies van de training. De sessies duren elk 2 uur. Het tijdstip wordt in onderling overleg afgesproken. Iedere week ontvang je audiobestanden om thuis te oefenen. Een begeleidend gesprek achteraf vindt plaats een maand na afronding van de training.

Met toestemming van de deelnemer is afstemming met de werkgever, arbeidsdeskundige of arbo-arts mogelijk.

Trainer     Gert Slob
Lesdata     in overleg
Kosten      € 900,00 oefenbestanden en werkboek inbegrepen.

Ben je geïnteresseerd of wil je een vrijblijvend informatief gesprek neem dan contact op met Gert Slob, telefoon 06 – 34 91 84 35 of vul het contactformulier in.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV