Martijn Eskinasi

Martijn Eskinasi is Pranic Healer en docent Pranic Healing. Pranic Healing is de kunst en kunde van levensenergie ofwel prana.

Prana of levensenergie is de onzichtbare brandstof van de zelfgenezing van het lichaam. Wanneer we het over levensenergie hebben, is dat geenszins zweverig. Ieder mens kan voelen hoe die in z’n vel zit. De ene dag kan je de wereld aan en de andere dag kom je met moeite je bed uit. Dit heeft alles te maken met hoe jouw levensenergie op dat moment aanwezig is. Met Pranic Healing leer je met deze levensenergie te werken en het lichaam te helen.

Pranic Healing is ontwikkeld door de Chinees Filipijnse Master Choa Kok Sui. Het mooie van deze healingmethode is dat het een basis heeft in de traditionele geneeswijzen van over de hele wereld. Behalve dat het een zeer effectieve methode is, is deze methode ook gemakkelijk te leren.

Martijn studeerde Pranic Healing bij de twee hoofddocenten voor Nederland en België, Keshen Mathura en Vivek Joshi. Daarnaast heeft hij les gehad van meerdere Master Pranic Healers van over de hele wereld. Hij is als healer, docent en opleider behalve in Nederland ook internationaal actief in Tsjechië en Slowakije.

In zijn werk als Pranic Healer heeft hij samengewerkt met dé topexperts op het gebied van essentiële oliën. In zijn praktijk maakt hij gebruik van aromatherapie met speciaal voor de behandeling samengestelde oliën.

Ben je geïnteresseerd in een behandeling of  wil je meer informatie over levensenergie, het menselijk energiesysteem en de cursussen die Martijn geeft, neem dan contact op met Martijn Eskinasi, telefoon 06 – 41 86 77 36 of vul het contactformulier in.

Meer informatie over Martijn en Pranic Healing is te vinden op zijn website: www.pranafysica.com

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV