Leefstijlcoaching

Naast yoga, mindfulness en meditatie zijn er nog meer factoren die voor een gezonde leefstijl kunnen zorgen. Je kunt hierbij denken aan voeding, regelmatige beweging en een kwalitatief goede slaap.

Als Leefstijlcoach help ik vooral vrouwen die 1 of meer van de volgende problemen hebben: spanning/stress, slaapproblemen, stijve ledenmaten en/of  gewichtsproblemen. Ik leer je hoe je je gedrag effectief kunt aanpassen voor een gezonde leefstijl en wat je kunt doen voor meer innerlijk welbevinden.

Herken je jezelf of iemand die je kent in deze omschrijving, kijk dan voor meer informatie op mijn website : www.birgitknotter.nl en laat je helpen!
Tijdens mijn 1 op 1 traject “Breng jouw lichaam en geest weer in balans” gaan wij in 7 sessies aan de slag en ontvang jij persoonlijk advies op voeding, beweging, ontspanning en slaap.

Je kunt je altijd via de homepagina inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek/coachsessie. Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten geef ik je alvast 3 tips, die jouw klachten laten verminderen. Hiervoor kun je het intakeformulier downloaden en deze ingevuld mailen naar: birgitknotter@gmail.com

Als je nog vragen/opmerkingen hebt zie ik deze ook graag via de mail tegemoet.

Een hartelijke groet,

Birgit Knotter

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV