Leefstijlcoaching

Naast yoga, mindfulness en meditatie zijn er nog meer factoren die voor een gezonde leefstijl kunnen zorgen. Je kunt hierbij denken aan voeding, regelmatige beweging en een kwalitatief goede slaap.

Als Leefstijlcoach help ik vooral vrouwen wier lijf in of na de overgang ineens gedoe oplevert door o.a. slaapproblemen, stemmingswisselingen, stress en extra kilo’s om hun klachten effectief te verhelpen, zodat hun lijf weer ‘gewoon’ doet en hun leven tijdens en na de overgang makkelijker wordt.

Herken je jezelf of iemand die je kent in deze omschrijving, kijk dan voor meer informatie op mijn website: www.trotsopjespiegelbeeld.nl en laat je helpen!
Tijdens mijn 1op1 traject gaan wij in 7 sessies tijdens 14 weken samen aan de slag. Ook ontvang je gedurende deze periode één Reiki-behandeling om de kracht van Reiki (universele levensenergie) te ervaren.

De gehele overgangsperiode, die z’n 10 jaar kan duren wordt een mooiere levensfase zodra de klachten bespreekbaar worden en je open staat voor informatie, advies, begeleiding en behandeling.

Je kunt je altijd via de homepagina inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek/coachsessie. Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten geef ik je alvast 3 tips, die jouw (overgangs-)klachten laten verminderen. Hiervoor kun je het intakeformulier downloaden en deze ingevuld mailen naar info@trotsopjespiegelbeeld.nl . Als je nog vragen/opmerkingen hebt zie ik deze ook graag via de mail tegemoet.

Hartelijke groet,

Birgit Knotter

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV