Individueel ontspannen

Ieder mens ervaart een bepaalde mate van spanning in het leven. Wanneer deze spanning te groot wordt en we er last van krijgen noemen we dit stress. Hoe wij met spanning en stress in ons leven omgaan is bij ieder verschillend. Voor ons allemaal geldt dat wanneer stress te lang duurt we overspannen en uitgeput raken.

Door het toepassen van ontspanningstechnieken leer je spanning en stress te voelen en te herkennen in het lichaam en in het denken. Als je stress kan lokaliseren, kan je het loslaten en ontspannen. Dit doe je door kleine oefeningen en technieken voor lichaam en geest. De oefeningen zijn laagdrempelig en afkomstig uit de yogatraditie en mindfulness. Ze zijn makkelijk thuis of op het werk uit te voeren. Je kunt het geleerde dus meteen in de praktijk toepassen.

In een serie van vijf individuele afspraken leer je te voelen wat jou spanning geeft en waar die spanning zich uit in je lichaam en hoe dit je denken en je ademhaling beïnvloedt. Omdat je een individueel traject volgt worden de oefeningen en de begeleiding toegesneden op jouw individuele hulpvraag. Samen onderzoeken we wat voor jou de beste manier is om ontspanning te vinden en toe te passen.

De serie individueel ontspannen kan ook als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingsplan of een reïntegratietraject worden gevolgd. Afstemming met de werkgever, arbeidsdeskundige of arbo-arts is mogelijk.

De serie individueel ontspannen wordt verzorgd door Jeanette van Ree. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met spanningsklachten.

De prijs van een individuele serie (vijf sessies van een uur) bedraagt € 300,00 (incl. BTW) per persoon. De tijden worden onderling overeengekomen. De sessies kunnen zowel in de yogastudio als op locatie worden gevolgd. Indien de afspraken op locatie plaatsvinden worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Ben je geïnteresseerd in individuele begeleiding neem dan contact op met Jeanette van Ree, telefoon 06 – 44 20 70 50 of vul het contactformulier in.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV