Gert Slob

Gert is gecertificeerd mindfulnesstrainer en meditatiedocent. Hij studeerde omgangskunde, voltooide een opleiding bij het Centrum voor Mindfulness en volgde retraites bij Zen River Temple. Gert werkt in het onderwijs en heeft daarnaast ruime werkervaring als beleidsadviseur.

Mediteren betekent voor Gert: je openen voor wat het leven brengt. Om echt met de ander contact te kunnen maken in het hier en nu is het nodig bij jezelf naar binnen te kijken. Leren met mildheid en liefdevolle vriendelijkheid waar te nemen en niet te oordelen. Meditatie is voor hem een vorm van vrede sluiten met jezelf, met de mensen om je heen en met de wereld om je heen.

Gert verzorgt bij Namasté Yoga de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training en meditatielessen. Hij is als categorie-1 mindfulnesstrainer aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN).

Door in drukte te vertragen en stil te worden, vind ik rust en evenwicht in de combinatie van werk, gezin en ontspanning.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob