De trainer

Gert Slob is gecertificeerd mindfulnesstrainer en meditatiedocent. Hij studeerde omgangskunde, voltooide een opleiding bij het Centrum voor mindfulness en volgde retraites bij Zen River Temple. Gert werkt in het onderwijs en heeft ruime ervaring als coach van jongeren met sociaal emotionele problemen.

Mediteren betekent voor Gert: leren ontspannen en je openen voor wat het leven brengt. Om echt met de ander contact te kunnen maken in het hier en nu is het nodig bij jezelf naar binnen te kijken. We mogen leren met een milde glimlach naar onszelf te kijken en onszelf niet te veroordelen. Mindfulness en meditatie zijn voor hem een methode om stevig in de wereld te staan; als het leven meezit en ook als het leven tegenzit.

Gert verzorgt bij Namasté Yoga mindfulness trainingen en meditatielessen. Hij is als categorie-1 mindfulnesstrainer aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN).

Door in drukte te vertragen en stil te worden, vind ik rust en evenwicht in de combinatie van werk, gezin en ontspanning.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob | Techniek - AMIV