Natascha Spitsbaard

Natascha is in 2015 begonnen met de beoefening van yoga en werd direct geraakt door de manier waarop yoga je in contact brengt met jezelf. Al snel werd haar beoefening van yoga intensiever en onderzocht zij verschillende yogastijlen. In 2017 startte zij met de hatha yoga opleiding bij Saktiisha in Den Haag. Eind april doet zij examen en hoopt zij haar diploma te behalen. Omdat er binnen de yoga nog veel te leren valt kijkt zij ontzettend uit naar de reis die nog voor haar ligt. Op dit moment laat zij zich inspireren door yin yoga en kinderyoga.

De lessen van Natascha bieden een veilige plek waar je contact kunt maken met jezelf en kunt voelen wat zich in het moment aandient. Op een spontane en ongedwongen manier mag je je in haar lessen in zachtheid en openheid terugtrekken van een wereld die vol is van prikkels. Het accent in haar lessen ligt op het naar binnen gaan, onderzoeken wat zich aandient en daarin te voelen wat is.

Natascha heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Reiki I & II, NLP practitioner & NLP master en de basisopleiding familieopstellingen.

In het naar binnen keren is op zoek gaan de eerste stap naar verwondering

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob