Birgit Knotter

In 2012 begon Birgit met de beoefening van yoga. Dit was het startpunt voor haar spirituele ontwikkeling. Zij raakte al snel geboeid door de filosofie van yoga en meditatie en besloot bij Citta in Zoetermeer de opleiding tot hatha yogadocent te volgen. Zij heeft deze opleiding in 2018 afgerond met een scriptie over hoe yoga je leven kan veranderen. Daarnaast volgde zij een aanvullende training zodat zij les in Poweryoga kan geven.

Yoga heeft het leven van Birgit niet alleen veranderd maar vooral verrijkt. Yoga is voor haar een levenskunst. Sinds het begin van haar opleiding geeft Birgit yogalessen in Zoetermeer en inmiddels geeft zij ook seniorenyoga en stoelyoga in Bergschenhoek.

Naast haar ontwikkelingen op het yogapad blijft zij zich spiritueel ontwikkelen als Reiki behandelaar. Begin 2019 is zij ingewijd in de Eerste graad van het Usui Systeem van Reiki. Sindsdien geeft zij zichzelf en ook anderen Reikibehandelingen.

Sinds september 2019 volgt Birgit de opleiding: ‘Holistisch leefstijl coaching’. Deze opleiding past goed bij haar holistische aanpak om mensen te helpen en te begeleiden bij het veranderen van hun gedrag naar meer innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl.

© Copyright - Namasté Yoga | Foto's - Ymke Slob